Pravno obvestilo

Avtorske pravice

S spletno stranjo www.dar.si upravlja DAR d.o.o. Koper. Vsa vsebina (besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti), objavljena na spletni strani so last DAR d.o.o. Koper in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene. Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, spremeniti ali na kakršenkoli drug način reproducirati razen v primeru pisnega soglasja podjetja DAR d.o.o. Koper.

Varstvo osebnih podatkov

Podjetje DAR d.o.o. Koper se zavezuje, da podatke, posredovane preko spletnih strani ali na kakršenkoli drugi način, ne bomo prodajali, posojali ali kakorkoli drugače posredovali tretjim osebam. Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi česar so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem. Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

Izključitev odgovornosti

DAR d.o.o. Koper bo na svojih spletnih straneh zagotavljal točnost in ažurnost podatkov z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu podjetje DAR d.o.o. Koper ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Podjetje ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja oz. nedostopnosti spletne strani. V primeru sklicevanja ali povezovanja spletne strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, podjetje DAR d.o.o. Koper ne prevzema odgovornosti za njihovo vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.