O našem podjetju

Podjetje DAR d.o.o. je veleprodajno podjetje,
ki pokriva tržišče s specializirano ponudbo izdelkov za aranžiranje daril in cvetja.

Smo eno največjih proizvodno – trgovskih podjetij v državi, ki že četrto desetletje oskrbuje cvetličarne, papirnice ter v zadnjem obdobju tudi trgovske verige z obširnim programom izdelkov. Našo ponudbo smo v zadnjih letih še dodatno obogatili z lastno proizvodnjo darilnega papirja in vrečk. Le - ti služijo aranžerjem, cvetličarjem in nenazadnje tudi nam občanom, da si ustvarimo čudovite trenutke v božičnem in novoletnem času, da ob Valentinu ne pozabimo na najdražje, da popestrimo velikonočne praznike, da polepšamo osebne praznike, poroke,...

Ljudje se že od nekdaj obdarjamo in krasimo za posebne priložnosti. V Dar-u se že vrsto let trudimo, da ob teh posebnih trenutkih ponujamo raznovrstno dekoracijo v skladu s trendi, ki označujejo določen čas. Z našimi izdelki je darilo lepše, cvetni šopek bogatejši in izložbe privlačnejše. Dodamo jim namreč okrasne trakove, papirje, keramiko, steklo, suho ali svileno cvetje in najrazličnejše drobne dodatke.

Vse bolj se uveljavljamo tudi na novih trgih. Geografski položaj podjetja (bližina luke, stičišče zahodnoevropski in vzhodnoevropskih držav, prostorske zmožnosti podjetja,...) dajejo dodatne možnosti poslovnega razvoja.

Za vse, ki uživate ob ustvarjanju prelepih dekoracij in ambienta, smo poskrbeli z materiali za realizacijo originalnih idej, izvrstnih izložb in navdušujočih kreacij. Z dolgoletnimi izkušnjami smo tudi glasnik trendovskih aktualnosti, novosti na področju cvetličarstva in kulture prostora. Ob obisku našega prodajnega prostora in razstavnega prostora boste v množici materialov naleteli na številne inspiracije za vaše ustvarjalno delo, za različne priložnosti, vedno s kančkom obzirnosti do trendovskih novosti, aktualnih barv in elementov, ki označujejo trenutno modo.